Ukulele In De Klas

Optie 1 = Een kale UkuleleInDeKlas inlog.

Dit betekent dat een school/muziekdocent het online lesprogramma kan gebruiken in de klas dmv een persoonsgebonden login. Deze docent kan zonder begeleiding en input aan de slag en ontvangt geen terugkoppeling in de vorm van handige tips of feedback. Er kunnen geen verzoeknummers worden gedaan voor de Play Along. (Ja, kan natuurlijk wel maar daar hoeft geen gehoor aan worden gegeven.)

Voor een kleine school (t/m 150 leerlingen) kost dit 150 per jaar.

Optie 2 = Een aangeklede UkUleleInDeKlas login

Dit is een persoons of school gebonden login voor de online lesmethode maar dan met begeleiding voor de docent in de vorm van feedback en verzoekliedjes voor in de Play Along. De eenvoudig meespeelmethode maakt het mogelijk om binnen een handomdraai nieuwe liedjes in de klas te spelen. Deze liedjes kunnen toegevoegd worden aan de speellijst van de school. Kom je er niet helemaal uit, breng ons dan via skype op de hoogte van het probleem opdat we mee kunnen denken.

Kleine school 250 per jaar.

Optie 3 = Full size Ukulele In De Klas login

Een login die de docent actief op gang helpt dmv alle faciliteiten die de website biedt. De Online Huiswerkklas, tutorials, filmpjes, chordfinder, Play Along, speellijsten, nieuwe lesjes en een direct aanspreekpunt indien nodig. De docent wordt begeleid door en staat in nauw contact met de makers van UkuleleInDeKlas. Wij zullen er op toezien dat de ukuleles die aangeschaft zijn door school niet onder het stof belanden. Nieuwe input is zeer belangrijk om alle mogelijkheden die er zijn te benutten. Bovendien kan contact met andere scholen bevorderlijk zijn voor de voortgang.

Kleine school 350 per jaar.

MUZIEKONDERWIJS OP MAAT

Met gebruik van de ukulele!
Geschikt voor Leerkrachten en PABO studenten

Deze optie is bedoeld voor docenten die nog niet heel lang thuis zijn in de wereld van de muziek. De ukulele is een klein en simpel instrument waarmee je liedjes kunt begeleiden voor en in de klas. Om alle ins en outs te weten te komen over hoe een ukulele te gebruiken in de klas, kun een korte doch intensieve cursus willen volgen bij Het UkUlele Paradijs te Gouda.

Workshop 1 (zelf leren spelen)

Misschien wil je als docent de ukulele vooral inzetten als begeleiding bij het zingen van liedjes in de klas? Dat kan! Je kunt een workshop volgen om het instrument te leren kennen.

Duur : 4,5 uur met lunch

Kosten: €75 pp

Minimaal 6 deelnemers

Workshop 2 (aan anderen leren)

Kun je al ukulele spelen en wil je graag met de hele klas ukulele spelen dan kun je een workshop volgen om het instrument met behulp van de online lesmethode in de klas te gebruiken. Je krijgt hierbij handvatten om de orde te bewaren en de muzikaliteit van de leerling te ontplooien. Wat is makkelijk, wat is moeilijk en waar moet je op letten. Hoe kun je het leuk maken voor jezelf en voor de leerling. Deze workshop is zeker geschikt voor de kartrekkers van een school.

Duur : 3 uur

Kosten: €50 pp

Minimaal 6 deelnemers

Workshop 3 (alles in 1)

Een uitgebreidde workshop op de school zelf. Hierbij kunnen alle docenten van een school deelnemen om het instrument te leren kennen en geven we de leerkrachten tevens begeleiding in de klas door het voor te doen en terug te koppelen naar de leerkrachten. Zo kunnen zij zelf zien hoe het werkt en uiteindelijk zien hoe leuk en makkelijk de kinderen het vinden.

Duur : 1 dag

Kosten: €700 exclusief reistijd en transportkosten

Aantal deelnemers nvt

Ander opties zijn bespreekbaar.

STARTERSPAKKET

starterspakket Sopraan ukulele met tas, 1 vingerboekje en stemapparaat. €66,99

Concert ukulele met tas, 1 vingerboekje en stemapparaat. €77,77

SCHOOLUKULELES

Er zijn uiteraard diverse opties mogelijk. De standaard ukulele die wij aanbieden heeft de adviesprijs van €50. Dit is dezelfde ukulele als in het starterspakket.